Ízek, imák, India 4. – Édességek & Tájegységek konyhái

400x400-iii-sorozat4Szeretnél betekintést nyerni az indiai konyhaművészet egzotikus világába?  Kurzusainkon elsajátíthatod az elméleti alapokat, aktív részese lehetsz az ételek elkészítésének, és ami talán a legfontosabb, meg is eheted, amit elkészítettél. A főzéshez semmit sem kell magaddal hoznod, mi biztosítjuk az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, sőt, jegyzetet is kapsz, ami tartalmazza az aznap elkészült finomságok receptjeit.

4. rész Édességek & Tájegységek konyhái

A tanfolyam az Ízek, imák, India – 4 részes főzőtanfolyam sorozat része. Elvégezhető önmagában is, de természetesen a legteljesebb kép és a legtöbb gyakorlati tapasztalat akkor szerezhető, ha a résztvevő az összes kurzust elvégzi.

Az indiai desszertkultúra legalább olyan változatos, mint a hozzávalók, vagy a lélegzetelállító indiai tájak. Ezen a kurzuson mindezt egyszerre is megtapasztalhatod. India az édességek hazája. Az ízletes desszertek készítése művészet, amelyet templomi szakácsok és édességárusok generációi adtak tovább. Ezek a méltán világhírű desszertek tökéletes lezárásai egy kellemes étkezésnek. Tejből, tejtermékekből, olajos magvakból, hüvelyesekből és gabonákból készülnek, és a színes kínálatban mindenki megtalálhatja a kedvencét. Hogy teljes képet kapjunk a sokféle édes finomságról, képzeletben körbeutazzuk Indiát, és megismerkedünk az országon belül változó konyhakultúrák jellemzőivel.

400x400-iii-jegyzet

Elkészített ételek

-Khír
-Gadzsa
-Pera
-Besán laddu
-Halava

Időtartam: kb. 4 óra
Ár: 11 990 Ft

Ha csoki vagy jégrém helyett egészséges és különleges desszerteket szeretnél fogyasztani, ezen a kurzuson biztos kapsz néhány jó ötletet.

jelentkezem  ajandek