Ízek, imák, India 1 – Alapok és a fűszerek használata

400x400-iii-sorozat1Szeretnél betekintést nyerni az indiai konyhaművészet egzotikus világába?  Kurzusainkon elsajátíthatod az elméleti alapokat, aktív részese lehetsz az ételek elkészítésének, és ami talán a legfontosabb, meg is eheted, amit elkészítettél. A főzéshez semmit sem kell magaddal hoznod, mi biztosítjuk az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, sőt, jegyzetet is kapsz, ami tartalmazza az aznap elkészült finomságok receptjeit.

1. rész – Alapok és a fűszerek használata

A tanfolyam az Ízek, imák, India – 4 részes főzőtanfolyam sorozat része. Elvégezhető önmagában is, de természetesen a legteljesebb kép és a legtöbb gyakorlati tapasztalat akkor szerezhető, ha a résztvevő az összes kurzust elvégzi.

Megtanulhatod az alapvető technikákat, megismerkedhetsz az indiai fűszerekkel, és egy komplett menüsort is elkészíthetsz.

A tanfolyamon elsajátíthatod az indiai konyhakultúra alapvető fortélyait. Megismerkedhetsz a különböző étkezési szokásokkal, fűszer- és ételfajtákkal, és azt is megtudhatod, hogy a fogásokat mivel és milyen sorrendben érdemes tálalni. Sőt, egy komplett menüsort is elkészíthetsz. Talán nem is hinnéd, milyen sokrétű tud lenni az indiai vegetáriánus konyha, a rengeteg zöldség- és fűszerféle. Itt megtudhatod, melyik fűszer hogy néz ki, milyen az illata, és mennyi mindenre lehet használni.

400x400-iii-jegyzet

Elkészített ételek

-Mung dhal (fűszeres mungóbab leves)
-Alu began (sabji, indiai főétel)
-Paratha (lepénykenyér)
-Pakora (sós csemege)
-Paradicsom csatni (édes és csípős szósz)
-Répahalava – édesség

Időtartam: kb. 4 óra
Ár: 11 990 Ft
Ha egy kis egzotikumra, különlegességre vágysz, amivel feldobhatod a családi étkezéseket vagy elnyerheted a vendégek tetszését, ne hagyd ki ezt a kurzust.

jelentkezem  ajandek