Ízek, imák, India 5. Gyógyító ájurvéda konyha

Szeretnél betekintést nyerni az indiai konyhaművészet egzotikus világába?  Kurzusainkon elsajátíthatod az elméleti alapokat, aktív részese lehetsz az ételek elkészítésének, és ami talán a legfontosabb, meg is eheted, amit elkészítettél. A főzéshez semmit sem kell magaddal hoznod, mi biztosítjuk az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, sőt, jegyzetet is kapsz, ami tartalmazza az aznap elkészült finomságok receptjeit.

A tanfolyam az Ízek, imák, India – 7 részes főzőtanfolyam sorozat része. Elvégezhető önmagában is, de természetesen a legteljesebb kép és a legtöbb gyakorlati tapasztalat akkor szerezhető, ha a résztvevő az összes kurzust elvégzi.

Ismerd meg önmagad, tudd meg, milyen ételek illenek testtípusodhoz, és válj önmagad gyógyítójává egy színes, változatos konyhakultúra segítségével! Indiában az ájurvéda követői nem csupán magára az ételre, hanem a test és lélek harmóniájára is gondot fordítanak. Ismerik az ételkészítés helyes módját, a különböző alapanyagok és ételek megfelelő kombinációját. Tudják, milyen gyakran, és milyen környezetben tanácsos enni. A tanfolyamon egy teszt segítségével megismerheted saját testtípusod, hogy ennek megfelelően állíthasd össze étrended, és még teljesebb harmóniába kerülj önmagaddal. Az ájurvédikus főzőtanfolyamon elsajátíthatod az ájurvéda alapjait, megtudhatod, hogy melyik testtípushoz milyen ételek illenek, és olyan recepteket készíthetsz el, melyek bármelyik testtípus számára könnyen befogadhatók.

A tanfolyamon elkészített ételek:

-Kichri
-chapati
-uborka raita
-alma csatni
-paneer – paneer bhurji
-ghi főzés
-paneer készítés

Időtartam: kb. 4 óra
Ár: 19 990 Ft

jelentkezem  ajandek