Ízek, imák, India 2. Főételek, sabjik

Szeretnél betekintést nyerni az indiai konyhaművészet egzotikus világába?  Kurzusainkon elsajátíthatod az elméleti alapokat, aktív részese lehetsz az ételek elkészítésének, és ami talán a legfontosabb, meg is eheted, amit elkészítettél. A főzéshez semmit sem kell magaddal hoznod, mi biztosítjuk az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, sőt, jegyzetet is kapsz, ami tartalmazza az aznap elkészült finomságok receptjeit.

A tanfolyam az Ízek, imák, India – 7 részes főzőtanfolyam sorozat része. Elvégezhető önmagában is, de természetesen a legteljesebb kép és a legtöbb gyakorlati tapasztalat akkor szerezhető, ha a résztvevő az összes kurzust elvégzi.

Megtudhatod, mennyi változatos, zöldségekből készült indiai főétel létezik, szó esik a maszalákról és fűszerpasztákról, és az ájurvédikus főzés is terítékre kerül. Az indiai konyha a leghétköznapibb zöldségekből is ínycsiklandó különlegességeket varázsol. A kurzuson a főételek kerülnek terítékre, melyeket egyaránt tehetsz a hétköznapi és az ünnepi asztalra. Az egzotikus kalandozást finom illatok, izgalmas fűszerek kísérik, miközben egyre több laktató étel készül el. A tanfolyamon megismerkedhetsz a különböző maszalákkal, fűszerpasztákkal, azok felhasználásával is. Beszélgetünk az ájurvédán alapuló főzésről, az ételről, mint ájurvédikus gyógymódról, az évszakonként váltakozó étkezésről.

A tanfolyamon elkészített ételek

-dahi sabji
-mustárpasztás sabji
-csicseri, spenót, padlizsán paradicsomszószban
-paneer kofta
-jeera rizs

Időtartam: kb. 4 óra
Ár: 19 990 Ft
Ha kíváncsi vagy, mennyi mindent lehet kezdeni néhány egyszerű zöldséggel, és szeretnél finom, kiadós, de egészséges ételeket fogyasztani, nem fogsz csalódni ebben a kurzusban!

jelentkezem  ajandek