Ízek, imák, India 7. Indiai vegán konyha

Szeretnél betekintést nyerni az indiai konyhaművészet egzotikus világába?  Kurzusainkon elsajátíthatod az elméleti alapokat, aktív részese lehetsz az ételek elkészítésének, és ami talán a legfontosabb, meg is eheted, amit elkészítettél. A főzéshez semmit sem kell magaddal hoznod, mi biztosítjuk az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, sőt, jegyzetet is kapsz, ami tartalmazza az aznap elkészült finomságok receptjeit.

A tanfolyam az Ízek, imák, India – 7 részes főzőtanfolyam sorozat része. Elvégezhető önmagában is, de természetesen a legteljesebb kép és a legtöbb gyakorlati tapasztalat akkor szerezhető, ha a résztvevő az összes kurzust elvégzi.

Ismered az érzést, amikor SEMMIT nem tudsz csak úgy hirtelen bekapni jártadban-keltedben, mert amit ott venni lehet, NEM VEGÁN?
Vége a tanakodásnak, mostantól felkészülten vághatsz neki egy harmonikus, tudatos életnek! Ezt a tanfolyamot Hemangi neked állította össze, ha tudatos vegán vagy, vagy épp most tervezel áttérni erre az életmódra. A vegán életmód napjainkban egyre inkább teret hódít. Azoknak, akik ezt az életmódot követik, az indiai konyha változatos, ínycsiklandó és színes ételeket kínál. A fűszerek megfelelő használatával harmonikus ízeket teremt, az így készült ételek segítik az emésztés. Azért is érdemes megtanulni, mert a fűszerek használata és más konyhai trükkök átültethetők bármely más konyhába is.
A tanfolyamon autentikus indiai ételek készülnek, egy teljes menüsort megtanulhatnak a résztevők.

A tanfolyamon elkészített ételek:

-Vöröslencse dál
-alu csole
-bathura
-gyümölcs laddu
-bengáli paradicsom csatni
-káposzta bhaji

Időtartam: kb. 4 óra
Ár: 19 990 Ft

Ha szeretnéd az étkezésed teljesen növényi konyhára átállítani ötleteket és inspirációkat meríthetsz hozzá, ezért ne hagyd ki ezt a kurzust.

jelentkezem  ajandek