Szeretnél betekintést nyerni az indiai konyhaművészet egzotikus világába? Megismerkednél az ájurvédikus táplálkozás alapjaival? Vagy egyszerűen csak szívesen készítenél az évszaknak megfelelő szezonális ételeket? Tanfolyamaink közül biztosan megtalálod a neked valót! Kurzusainkon elsajátíthatod az elméleti alapokat, aktív részese lehetsz az ételek elkészítésének, és ami talán a legfontosabb, meg is eheted, amit elkészítettél. A főzéshez semmit sem kell magaddal hoznod, mi biztosítjuk az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, sőt, jegyzetet is kapsz, ami tartalmazza az aznap elkészült finomságok receptjeit.

A vegetáriánus konyháról él egy tévhit: hogy nem elég változatos. Ez egészen addig tart, amíg valaki eljön egy tanfolyamra Hémangihoz. Az itt tanultakkal bárki megszínesítheti mindennapjait, ráadásul szórakoztató módon.
Németh Zoltán

Ízek, imák, India főzőtanfolyam sorozat

A hét részes kurzus az indiai főzőkultúra teljes spektrumát eléd tárja. A tanfolyamon valódi, indiai recepteket próbálhatsz ki a főételektől a desszertekig, a csatniktól a sós csemegékig. A finomságok elkészítése közben bebarangolhatod Indiát, és megismerkedhetsz az ottani emberek mindennapjaival, étkezési szokásaival, gyógyászatuk alapjaival. A részkurzusok önmagukban is elvégezhetők, ám ahhoz, hogy az indiai konyhaművészet minden területén profivá válj, érdemes mind a négy képzésen részt venned.

Ízek, imák, India 1. Alapok és a fűszerek használata

Megtanulhatod az alapvető technikákat, megismerkedhetsz az indiai fűszerekkel, és egy komplett menüsort is elkészíthetsz.
Időtartam: kb. 4 óra
További infó

Ízek, imák, India 2. Főételek, sabjik

Megtudhatod, mennyi változatos, zöldségekből készült indiai főétel létezik, szó esik a maszalákról és fűszerpasztákról, és az ájurvédikus főzés is terítékre kerül.
Időtartam: kb. 4 óra
További infó

Ízek, imák, India 3. A népszerű street food

A számtalan sós csemege, rágcsálnivaló, különleges szósz és mártás elkészítése mellett az is kiderül, mi köze van a főzésnek a jógához és a meditációhoz.
Időtartam: kb. 4 óra
További infó

Ízek, imák, India 4. Változatos kenyérfélék

Indiában ismeretlen a nálunk hagyományos, élesztős, szeletelhető kenyér. Ott főleg teljes kiőrlésű lisztből, házilag készítenek lepénykereket, amelyek szinte minden étkezésnél megtalálhatóak. Ezen a kurzuson megismerheted az ilyen kenyérfélék elkészítését.
Időtartam: kb. 4 óra
További infó

Ízek, imák, India 5. Gyógyító ájurvéda konyha

Ismerd meg önmagad, tudd meg, milyen ételek illenek testtípusodhoz, és válj önmagad gyógyítójává egy színes, változatos konyhakultúra segítségével!
Időtartam: kb 4 óra
További infó

Ízek, imák, India 6. Gyorsan elkészíthető wokos ételek

Gazdagítsd indiai wokos ételekkel konyhádat! Ínycsiklandóan színes és látványos recepteket tanulhatsz meg a tanfolyamon.
Időtartam: kb. 4 óra
További infó

Ízek, imák, India 7. Indiai vegán konyha

Ezt a tanfolyamot Hemangi neked állította össze, ha tudatos vegán vagy, vagy épp most tervezel áttérni erre az életmódra vagy csak szeretnéd beilleszteni az indiai vegán ételeket a főzésedbe.
Időtartam: kb 4 óra
További infó

Főzőtanfolyam ajándékba

Lepd meg szeretteidet mesés ízekkel, illatokkal, új receptekkel és jó beszélgetésekkel! Ajándékozz főzőtanfolyamot szülinapra, névnapra vagy akár esküvőre! Bővebb információért kattints ide!