Ízek, imák, India 1. Alapok és a fűszerek használata

Szeretnél betekintést nyerni az indiai konyhaművészet egzotikus világába?  Kurzusainkon elsajátíthatod az elméleti alapokat, aktív részese lehetsz az ételek elkészítésének, és ami talán a legfontosabb, meg is eheted, amit elkészítettél. A főzéshez semmit sem kell magaddal hoznod, mi biztosítjuk az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, sőt, jegyzetet is kapsz, ami tartalmazza az aznap elkészült finomságok receptjeit.

A tanfolyam az Ízek, imák, India – 7 részes főzőtanfolyam sorozat része. Elvégezhető önmagában is, de természetesen a legteljesebb kép és a legtöbb gyakorlati tapasztalat akkor szerezhető, ha a résztvevő az összes kurzust elvégzi.

Megtanulhatod az alapvető technikákat, megismerkedhetsz az indiai fűszerekkel, és egy komplett menüsort is elkészíthetsz.

A tanfolyamon elsajátíthatod az indiai konyhakultúra alapvető fortélyait. Megismerkedhetsz a különböző étkezési szokásokkal, fűszer- és ételfajtákkal, és azt is megtudhatod, hogy a fogásokat mivel és milyen sorrendben érdemes tálalni. Sőt, egy komplett menüsort is elkészíthetsz. Talán nem is hinnéd, milyen sokrétű tud lenni az indiai vegetáriánus konyha, a rengeteg zöldség- és fűszerféle. Itt megtudhatod, melyik fűszer hogy néz ki, milyen az illata, és mennyi mindenre lehet használni.

A tanfolyamon elkészített ételek

-dál
-parata
-alu began
-paradicsom csatni
-répa halava
-karfiol pakora

Időtartam: kb. 4 óra
Ár: 19 990 Ft
Ha egy kis egzotikumra, különlegességre vágysz, amivel feldobhatod a családi étkezéseket vagy elnyerheted a vendégek tetszését, ne hagyd ki ezt a kurzust.

jelentkezem  ajandek