Ízek, imák, India 3. A népszerű street food

Szeretnél betekintést nyerni az indiai konyhaművészet egzotikus világába?  Kurzusainkon elsajátíthatod az elméleti alapokat, aktív részese lehetsz az ételek elkészítésének, és ami talán a legfontosabb, meg is eheted, amit elkészítettél. A főzéshez semmit sem kell magaddal hoznod, mi biztosítjuk az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, sőt, jegyzetet is kapsz, ami tartalmazza az aznap elkészült finomságok receptjeit.

A tanfolyam az Ízek, imák, India – 7 részes főzőtanfolyam sorozat része. Elvégezhető önmagában is, de természetesen a legteljesebb kép és a legtöbb gyakorlati tapasztalat akkor szerezhető, ha a résztvevő az összes kurzust elvégzi.

A street food, az utcai ételárusítás a világ számos országában létezik ősidőktől fogva. Ha szerencsénk van, olcsón ehetünk ízes ételeket. Indiában is óriási kultúrája van az utcai szakácsoknak, mindenfelé árulnak zöldséges ételeket, sós csemegéket, édességeket. A piruló fűszerek illatát már messziről érezni, s aki egyszer belekóstolt, szeretné otthon is előállítani ezeket az ételeket. Nekik szól ez a tanfolyam!

A tanfolyamon elkészített ételek:

-masala bundi
-katmir vada
-szamósza
-csatni
-raita
-lasszi

Időtartam: kb. 4 óra
Ár: 19 990 Ft
Ha unod már a hagyományos sós pogácsát, és új ízekkel szeretnéd elkápráztatni a családod, vagy váratlan vendégek érkezésekor nincs ötleted, hogy mit kínálj, itt a helyed!

jelentkezem  ajandek