Ízek, imák, India 6. Gyorsan elkészíthető wokos ételek

Szeretnél betekintést nyerni az indiai konyhaművészet egzotikus világába?  Kurzusainkon elsajátíthatod az elméleti alapokat, aktív részese lehetsz az ételek elkészítésének, és ami talán a legfontosabb, meg is eheted, amit elkészítettél. A főzéshez semmit sem kell magaddal hoznod, mi biztosítjuk az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, sőt, jegyzetet is kapsz, ami tartalmazza az aznap elkészült finomságok receptjeit.

A tanfolyam az Ízek, imák, India – 7 részes főzőtanfolyam sorozat része. Elvégezhető önmagában is, de természetesen a legteljesebb kép és a legtöbb gyakorlati tapasztalat akkor szerezhető, ha a résztvevő az összes kurzust elvégzi.

Az indiai konyha kedvelőjének érdemes beszerezni egy jó wokot. A jó wok öntöttvasból van, és nagyjából másfélszer nagyobb, mint amekkora adag ételt szeretnénk benne készíteni. Az ilyen wokban főtt étel rendkívül gyorsan elkészül, megőrzi az ízeket, és nem kell hozzá túl sok zsiradék. Ínycsiklandóan színes és látványos, a zöldségek nem törnek össze, a wokban megtartják formájukat. Az indiai wok (karahi, kadhai) jól tartja hőt, a zöldségek pirított, sült ízt kapnak.

A tanfolyamon az egyszerűbb ételekből éppúgy szemezgetünk, mint a gazdagabb, bonyolultabb fogásokból.

A tanfolyamon elkészített ételek:

-sült krumplis sak
-puri
-vegyes wokos sabji
-káposzta-sült krumpli
-krumpli-zöldbab charchari
-kelbimbó masala

Időtartam: kb. 4 óra
Ár: 19 990 Ft

Ha szeretnéd az étkezésed wokos ételekkel színesíteni, akkor ne hagyd ki ezt a kurzust.

jelentkezem  ajandek