Indiai wokos ételek

Az indiai konyha kedvelőjének érdemes beszerezni egy jó wokot. A jó wok öntöttvasból van, és nagyjából másfélszer nagyobb, mint amekkora adag ételt szeretnénk benne készíteni. Az ilyen wokban főtt étel rendkívül gyorsan elkészül, megőrzi az ízeket, és nem kell hozzá túl sok zsiradék. Ínycsiklandóan színes és látványos, a zöldségek nem törnek össze, a wokban megtartják formájukat. Az indiai wok (karahi, kadhai) jól tartja hőt, a zöldségek pirított, sült ízt kapnak.

A tanfolyamon az egyszerűbb ételekből éppúgy szemezgetünk, mint a gazdagabb, bonyolultabb fogásokból.

Időtartam: kb. 4 óra
Ár: 11 990 Ft

Ha szeretnéd az étkezésed wokos ételekkel színesíteni, akkor ne hagyd ki ezt a kurzust.

jelentkezem  ajandek