Szezonális ájurvéda főzőtanfolyam

Az ájurvéda, India ősi gyógyító tudománya azt tanácsolja, hogy évszaktól függően változtassuk meg étrendünket, hogy támogassuk testünk és lelkünk egyensúlyát. Az évszakok változása különböző hatásokat gyakorol ránk, és bizonyos ételek fogyasztása segíthet fenntartani az egészségünket és megelőzni a szezonális betegségeket. Tavasszal például könnyű, meleg ételeket ajánlott enni, míg a nyári hőségben hűsítő zöldségeket és gyümölcsöket kellene választanunk. Télen viszont a tápláló, melegítő fogások segíthetnek megbirkózni a hideggel. Az évszaknak megfelelően kialakított étrend nem csak a fizikai, hanem a mentális egészségünket is támogatja, segítve, hogy egész évben energikusak és kiegyensúlyozottak maradjunk.

amivel feldobhatod a családi étkezéseket vagy elnyerheted a vendégek tetszését, ne hagyd ki ezt a kurzust.

Időtartam: kb. 4 óra

jelentkezem
ajandek