Karácsonyi gasztro ajándék

Jól tudjuk, hogy adni-kapni öröm, de a “mit” néha bizony fejtörést okoz. Időnként probléma, hogy mit adjunk valakinek, akinek “mindene megvan”, ha vendégségbe várnak minket és személyesebb dolgot vinnénk, ha már nem akarjuk megvenni a 100. pár zoknit, esetleg azzal kedveskednénk szeretteinknek, hogy a szívünket és az erőfeszítésünket is beleadjuk az ajándékba.

Amikor a saját kézzel készítette, csinos kis csomag gazdát cserél, az felhőtlen boldogsággal jár! Az illatos-ízes gasztroajándékkal sosem nyúlhatunk mellé, így aztán egy exkluzív, ünnepi hangulatú délutánra invitálunk most benneteket! A fűszeresen varázslatos India hangulatában készítünk együtt ajándékokat!

Ínycsiklandó csatnit, pikáns sós csemegét, illatos édességet, melengető ájurvéda teát. Természetesen sokáig elálló ételek ajándékok készülnek, melyekből a résztvevők hazavisznek egy-egy csomaggal, hogy aztán otthon szalaggal díszítve adják át a kiszemeltnek.

A saját készítésű ajándékok mellett plusz egy ajándékot, Hémangi legújabb szakácskönyvét, az Vegetáriánus ételek ünnepnapokra is hazaviheted.

Időtartam: kb. 4 óra
Ár: 19 990 Ft

Szóval, ha szeretnél saját készítésű, egzotikus ajándékot adni karácsonyra, akkor itt a helyed!

jelentkezem