Indiai édességek

Szeretnél betekintést nyerni az indiai konyhaművészet egzotikus világába?  Kurzusainkon elsajátíthatod az elméleti alapokat, aktív részese lehetsz az ételek elkészítésének, és ami talán a legfontosabb, meg is eheted, amit elkészítettél. A főzéshez semmit sem kell magaddal hoznod, mi biztosítjuk az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, sőt, jegyzetet is kapsz, ami tartalmazza az aznap elkészült finomságok receptjeit.

Az indiai desszertkultúra legalább olyan változatos, mint a hozzávalók, vagy a lélegzetelállító indiai tájak. Ezen a kurzuson mindezt egyszerre is megtapasztalhatod. India az édességek hazája. Az ízletes desszertek készítése művészet, amelyet templomi szakácsok és édességárusok generációi adtak tovább. Ezek a méltán világhírű desszertek tökéletes lezárásai egy kellemes étkezésnek. Tejből, tejtermékekből, olajos magvakból, hüvelyesekből és gabonákból készülnek, és a színes kínálatban mindenki megtalálhatja a kedvencét.

Ha csoki vagy jégrém helyett egészséges és különleges desszerteket szeretnél fogyasztani, ezen a kurzuson biztos kapsz néhány jó ötletet.

Időtartam: kb. 4 óra
Ár: 19 990 Ft
jelentkezem  ajandek