Szezonális indiai ételek

400x400-iii-jegyzetSzeretnél betekintést nyerni az vegetáriánus konyhaművészet egzotikus világába?  Kurzusainkon elsajátíthatod az elméleti alapokat, aktív részese lehetsz az ételek elkészítésének, és ami talán a legfontosabb, meg is eheted, amit elkészítettél. A főzéshez semmit sem kell magaddal hoznod, mi biztosítjuk az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, sőt, jegyzetet is kapsz, ami tartalmazza az aznap elkészült finomságok receptjeit.

Gazdagítsd az adott évszak színeivel, frissességével konyhádat! Olyan recepteket tanulhatsz meg, amiknek a hozzávalóit olcsón, gond nélkül beszerezheted a kiskertből vagy a piacról.
A szupermarketekben bármikor elérhető zöldség- és gyümölcsdömpingnek köszönhetően ma már egyre kevesebben tudják, hogy a zöldségek és gyümölcsök közül melyiknek mikor van a szezonja. Pedig a termési időszakban ezek a növények sokkal egyszerűbben és olcsóbban beszerezhetők, ízletesebbek, és sokkal több vitamint tartalmaznak, ráadásul friss alapanyagokból készíthetjük el az ételeket.

Időtartam: kb. 4 óra
Ár: 19 990 Ft

Ha szereted az adott évszaknak megfelelő, friss, jó minőségű, de mégis olcsó vegetáriánus finomságokat, jelentkezz a tanfolyamra!

jelentkezem  ajandek