Vegetáriánus főzőtábor Horvátországban

Untitled design-2
Főzz és nyaralj velünk egy mesés szigeten!

Rendhagyó vegetáriánus főzőtanfolyam a horvát tengerparton.
Sutivan – Brac sziget

Szeretsz finomakat enni és jókat főzni, de többre vágysz egy hagyományos főzőtanfolyamnál? Nyaraltál már úgy, hogy nem kellet közben főznöd? Ismerd meg India ízeit és az ájurvédikus főzés titkait káprázatos környezetben, hullámok és hegyek között az Adria partján! Szikrázó napsütés, ősi városok, zegzugos völgyek, olívaligetek, és az indiai konyha ínycsiklandó finomságai…

A főzőtanfolyamok témája a lakto-vegetáriánus és vegán konyha lesz, igen változatos fogásokkal:

– magyaros lakto-vegetáriánus
– indiai konyha
– mediterrán ízek
– az ájurvédikus főzés alapjai
– vegán ételek

Az ételek elkészítésén túl megismerkedünk a környék gyógynövényeivel, azok felhasználásával, a vegetáriánus konyha elméleti részével, a fűszerek helyes használatával, azzal, hogyan lehet az étkezés gyógymód. Így ez a néhány nap valódi feltöltődést ígér számodra! Természetesen a tanfolyamokhoz jegyzeteket biztosítunk.

hemangiA tanfolyamokat Hémangi Dévi Dászi tartja, akinek immár 6 szakácskönyve jelent meg a vegetáriánus konyhakultúra területén.

A főzés oktatásán kívül természetesen lehetőség lesz fürdésre, kirándulásra, városnéző utakra is, ezért ez a tartalmas programsorozat családokat is ideális.

Árak:

Szállás, étkezés, főzőtanfolyamok:
Április 15-ig befizetve 350 EUR
Április 15. után: 380 EUR

Családi kedvezmények:

Gyerekeknek 3 éves korig ingyenes
3 és 10 év között 150 EUR
Azoknak a felnőtt családtagoknak és 10 év feletti gyerekeknek, akik nem vesznek részt a főzőtanfolyamokon: 250 EUR

 

Elhelyezés: 2-4 fős apartmanokban, napi háromszori vegetáriánus étkezés biztosított.

Időpont: 2016. június 11-18.

Utazás egyénileg, ezt a részvételi díj nem tartalmazza.

Jelentkezési szándékod emailben jelezd: [email protected] az elérhetőségeiddel.